Hotel Turquoise – rafinament pe malul mării

Iubim România și ne dorim de cele mai multe ori să petrecem cât mai mult timp în țara noastră, să ne bucurăm de vacanțe și concedii pe plaiurile mioritice, însă, uneori, planurile ne sunt date peste cap de modul în care unele locuri sunt organizate în România.

Ei bine, noi vă promitem să scoatem în evidență cele mai speciale locuri de pe pământul românesc, pentru ca voi, dragi călători, să cunoașteți România așa cum este ea, plină de locuri frumoase, curate, veselie și atmosferă de neuitat.

Pentru că soarele este sus pe cer și cu toții suntem cu gândul la mare, relaxare și bronz, vă propunem un loc inedit aflat chiar în Stațiunea Venus, pe malul mării, unde valurile se sparg zgomotos și nisipul fin vă mângâie tălpile. Sună a basm…nu-i așa? Asta pentru că așa o să te simți dacă te cazezi câteva zile la Hotelul Turquoise.

Amplasat în centrul stațiunii într-o zonă exclusivistă a hotelurilor de 4 și 5 stele, apartamentele au vedere frontală la mare iar celelalte tipuri de camere au vedere laterală, parțiala, la aceasta. Hotelul a fost construit și amenajat după cele mai fine gusturi pentru a-i satisface chiar și pe cei mai pretențioși dintre turiști. Mobilierul calitativ, ales în nuanțe deosebite, o să vă confere senzația de relaxare și răsfăț încă de la primii pași.

Știm că o să vrei să te relaxezi total în concediu și să ai parte de tot confortul. Ne gândim că o să conduci până la noi, așa că ne-am gândit la toate detaliile. Parcarea gratuită este permisă numai în spațiul special amenajat în spatele hotelului în limita celor 50 de locuri disponibile. Pentru acces, trebuie să aveți atât cardul de cameră cât și cardul special. După ocuparea integrală a parcării gratuite, vă stau la dispoziție parcările publice din apropiere sau cele cu plată.

Ne place să spunem despre noi că suntem o oază de liniște și relaxare pentru familii, așa că sunteți bineveniți împreună cu micuții de toate vârstele. Pentru ca starea de bine să fie stimulată mereu, am creat oferte speciale pentru cei mici. Copiii până în 3 ani beneficiază de gratuitate la cazare și masă

Un copil (între 3 – 12 ani) însoțit de doi adulți achită 50% din valoarea unui loc, dacă părinții doresc pat suplimentar. Dacă nu se dorește pat suplimentar, copilul beneficiază de gratuitate la cazare și 50% reducere la masă.

Un copil cazat în cameră dublă cu un adult beneficiază de reducere 50% la cazare și masă, din tariful unui loc. Iar copiii peste 12 ani beneficiază de pat suplimentar achitandu-se 50% din valoarea unui loc, iar mesele se achită integral, inclusiv micul dejun.

Micul dejun și prânzul se servesc începând cu a doua zi de cazare, inclusiv în ziua plecării. În prima zi când veți ajunge, veți servi cina.

Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucătărie românească și internațională diversificată), incluzând surpriza bucătarului (la cină), bufet de salate, fructe și deserturi. Toți oaspeții noștri au avut doar cuvinte de laudă pentru preparatele servite de bucătarii noștri, așa că te invităm cu încredere să le încerci.

De multe ori cuvintele sunt de prisos. Credem că și în cazul acesta se aplică acest lucru, pentru că imaginile cu locul magix oferit de Hotelul Turquoise vorbesc de la sine. Și totuși…abia când ajungi în locație îți vei da seama că ai făcut cea mai bună alegere pentru concediul tău și ți-ai fi dorit ca vacanța să nu se termine niciodată…

Lasă un răspuns

 

 / 

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Autentificare

Trimite Mesaj

My favorites