Hotel Palas – vacanța ta în Mamaia

Câte lucruri nu ai auzit despre Stațiunea Mamaia de pe Litoralul Mării Negre? Ei bine, este momentul să îți face concediul aici pentru a vedea singur cum este să te răsfeți într-o stațiune de lux, într-o zonă exclusivistă unde bunul gust, confortul și atmosfera frumoasă sunt la ele acasă.

Stațiunea Mamaia este situată în Nordul Litoralului și desparte lacul Siutghiol de Marea Neagră. Dacă îți plac terasele și grădinile liniștite, evenimentele mondene și parcurile acvatice pentru copiii tăi, Mamaia s-ar putea sa fie alegerea ideală pentru tine.

Povestea Stațiunii Mamaia începe în anul 1905, când pe fâșia de pământ dintre mare și lacul Siutghiol începe construcția primelor amplasamente turistice de pe litoral. Stațiunea a fost inaugurată un an mai târziu, pe data de 28 august 1906. Mica stațiune, denumită popular “băi de mare”, a devenit în scurt timp oaza de liniște și relaxare a elitelor vremii, dar și a familiei regale, fiind vizitată de un număr record de turiști. Pentru a facilita accesul în stațiune, autoritățile vremii construiesc o cale ferată care face legătura între Mamaia și gara din Constanța, pe traseul de astăzi al bulevardului Mamaia.

Hotelul Palas Pelican vă propune o vacanță lipsită de orice grijă, căci tot ce ai nevoie se găsește într-un singur loc. Hotelul este amplasat pe faleza din nordul stațiunii Mamaia. Unitatea de cazare face parte din complexul turistic Palas-Pelican. Hotel Palas Mamaia oferă condiții deosebite de cazare și facilități specifice unui hotel de categoria sa. Cele 144 camere duble și apartamente ale hotelului sunt amenajate cu mobilier nou și oferă vedere laterală către mare. Pentru servitul mesei, Hotel Palas Mamaia dispune de restaurant, salon pentru mic-dejun și terasă în aer liber cu ieșire spre piscină. Piscina este prevăzută cu șezlonguri și umbrele, poolbar, piscină pentru copii și jacuzzi.

Turiștii care au trecutn pragul acestui hotel au rămas plăcut impresionați de seriozitatea și amabilitatea personalului din locație, spunând cu bucurie că vacanța lor a fost una reușită datorită locației de vis.

Restaurantul hotelului Palas vă oferă o variată gamă de meniuri cu specific românesc și internațional. Delicioasele feluri de mâncare sunt însoțite de rafinate vinuri provenite din cele mai renumite podgorii ale României. Pentru serile calde de vară, restaurantul dispune de terasă cu ieșire la piscina răcorită de încântătoarea briză a mării.

Lasă un răspuns

 

 / 

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Autentificare

Trimite Mesaj

My favorites