Hotel Sara – o altfel de experiență în Stațiunea Neptun

Marea ne cheamă la ea în fiecare an când soarele este sus pe cer și nu numai. Mulți visează la vacanțe pe insule exotice și țări îndepărtate, dar unele dintre cele mai frumoase locuri de pe planetă sunt chiar la noi în țară. Și acest lucru ne este confirmat zilnic de toți turiștii străini care străbat mii de kilometri pentru a se bucura de peisajele noastre.

Litoralul Românesc este de o frumusețe aparte. Pe cât de simplu, pe atât de sofisticat. Anul acesta vă propunem să vă planificați o altfel de vacanță, departe de stres, gălăgie și aglomerație, chiar în Stațiunea Neptun.

Neptun este o localitate componentă a municipiului Mangalia din județul Constanța, Dobrogea, România.

Neptun este una dintre cele șase stațiuni de pe litoralul românesc situate în arealul Comorova din raza orașului Mangalia. Printre posibilitățile de agrement se numără un cinema în aer liber, Teatrul de Vară, Bazarul Neptun, debarcaderul, terenurile polivalente de sport, două terenuri de minigolf, un parc de distracții, facilitățile pentru sporturi nautice și un sat de vacanță. Restaurantele oferă o bogată varietate de preparate culinare autohtone, specialități din pește și programe folclorice. Există posibilități diverse de practicare a sporturilor nautice pe mare sau pe lacul Neptun.

Într-un cuvânt, IDEAL, așa s-ar descrie acest loc. Ideal pentru a petrece un concediu de neuitat cu familia, pentru a te deconecta de la oraș și a te reconecta cu natura, cu marea și cu tot ce te ajută să-ți încarci bateriile.

Hotelul Sara este un loc intim, creat pentru a satisface orice turism pasionat de bun gust si simplitate.

Hotelul Sara este amplasat într-o oază de verdeață astfel că poți auzi foșnetul frunzelor și valurile mării din cameră și de pe terasă. Hotelul dispune de 5000 metri pătrați de spațiu verde cu ieșirea spre lacul Neptun și se află la doar 800m de plajele cu nisip fin. Amplasamentul, confortul camerelor și serviciile de bună calitate recomandă hotelul pentru o vacanță relaxantă la malul Marii Negre.

Spunem noi asta, pentru că ne mândrim cu locurile speciale existente în România, dar spun asta și miile de turiști care calcă în fiecare sezon pragul acestui loc.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui Hotel este, bineînțeles, plaja privată, care oferă posibilitatea clienților să petreacă momente unice pe nisipul fin, fără ca liniștea lor să fie disturbată de persoane din exterior. De asemenea, iubitorii de natură care preferă să petreacă cât mai mult timp în aer liber pot sta în curtea hotelului, pe terasă sau în grădină pentru a admira locurile special amenajate pentru ca relaxarea clienților să fie asigurată.

Lasă un răspuns

 

 / 

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Autentificare

Trimite Mesaj

My favorites