Restaurantul Grand

Într-o atmosferă elegantă, de o înaltă ținută, Restaurantul Grand vă stă la dispoziție cu 160 de locuri, cu un menu rafinat și inedit, realizat de o echipă de profesioniști. Atmosfera este întreținută seară de seară de muzica LIVE cu un repertoriu de excepție oferindu-vă momente de relaxare și bună dispoziție. O mare varietate de bucate, originale, sănătoase și gustoase: un melanj subtil de bucătarie românească, italiană și chinezeasca, un veritabil festival de savoare si culoare.

Utilizam in exclusivitate cele mai proaspete si mai variate ingrediente naturale, respectandu-le disponibilitatea in functie de sezon, Pentru alcatuirea retelelor, bucatarii nostri, dau importanta celor mai mici detalii. Vegetarian sau nu, daca dumneavoastra poftiti, si in toate cazurile, bucataria noastra este de asemenea o placere: aceea de a va lasa sa descoperiti ingrediente si gusturi neasteptate.

Restaurantul Grandul este, de asemenea, locul ideal in care puteti organiza orice tip de eveniment (intalniri, conferinte, seminarii, work-shop-uri, petreceri, nunti, botezuri), oferindu-va posibilitatea de a alege atat menu-ul, cat si celelalte detalii suplimentare (decorare, sonorizare, etc.), in functie de solicitarile dumneavoastra si de bugetul alocat.

  • Accepts Credit Card

  • Parking Street

  • Wireless

Reviews

Adaugă o recenzie

Send reply to a review

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Autentificare

Trimite Mesaj

My favorites

Application Form

Claim Business

Share