Restaurant Bucovina

Un spațiu multi-funcțional, situat pe artera principală a orașului Suceava, aproape de centru. Un loc prietenos, conceput special pentru reușita oricărui tip de eveniment.

Restaurantul a fost refacut in intregime in 2014, avand acum un aspect modern, realizat in stil deosebit pentru a te scoate din rutina cu care te-ai obisnuit in orasul tau. Va puteti desfata cu minunatele noastre preparate culinare. Aici puteti servi preparate traditionale romanesti, dar si preparate fine din bucataria internationala.

Un salon de nunta perfect adaptabil oricarui tip de ceremonie sau festivitate, cu o capacitate de 270 de locuri la mese rotunde. Va punem la dispozitie pachete optionale si consultanta de specialitate oferita pe tot parcursul desfasurarii evenimentului.

Mesele rotunde, mocheta eleganta, ringul de dans si efectele ambientale spectaculoase vor da clasa evenimentului dumneavoastra. Ultra-modern si impunator, acest salon este solutia ideala pentru organizarea unei nunti de vis sau o petrecere corporate. Acesta este locul in care va veti impresiona cu siguranta invitatii prin atmosfera de lux.

  • Accepts Credit Card

  • Parking Street

  • Wireless

Reviews

Adaugă o recenzie

Send reply to a review

Send listing report

This is private and won't be shared with the owner.

Your report sucessfully send

Appointments

 

 / 

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Autentificare

Trimite Mesaj

My favorites

Application Form

Claim Business

Share