Cabana PASU LUPULUI

  • Cabană turistică (Chalet)
  • De la 40 Lei/noapte
  • 1 Camere
  • 1 paturi
  • 1 Persoane

.

Cabana Pasu Lupului din Broșteni este construită din buşteni de răşinoase, are o capacitate de 10 locuri, dispuse în 5 camere a câte 2 locuri. Camerele sunt dotate cu baie proprie, pat matrimonial.

Fiind o locaţie 100% ecologică, curentul electric este asigurat de panouri solare.
În apropiere funcţionează mica fermă proprie, bio, cu animale şi păsări ce asigură meniul bogat, divers şi natural, meniu ce este completat cu păstrăv, crescut natural în iazurile de lângă cabană.

Bucătărie

Oferta culinară bio, tip pensiune completă, este reprezentată de specialităţi locale tradiţionale: (o gamă variată de brânzeturi, gustări reci şi calde din carne de vită, porc, pasăre, grătare asortate, diverse tocăniţe şi miel la ceaun, păstrăv prăjit în unt, păstrăv la grătar clătite cu brânză, plăcinte poală-n brâu, dulceţuri din fructe de pădure şi multe altele).

Se asigură accesul la bucătărie, pentru prepararea şi pregătirea meniurilor proprii în situaţia în care se optează pentru această variantă.

Activităţi

În afară de cura de linişte, intimitate şi natura de care puteţi avea parte în această ofertă de turism montan, programul poate fi completat cu un pescuit la păstrăv în iazurile proprii iar pentru cei iniţiaţi pe pârâul Neagră, plimbări în natură, vizite la o veche mănăstire, plimbări cu hidrobicicletele pe iaz, foc de tabără, vizită la o stână tradiţională precum şi alte activităţi ce ţin de pasiunile şi hoby-urile dvs. Şi care pot fi practicate în natură.
Pentru pasionaţii de mountain bike, atv, moto şi off road, în zonă există o mare varietate de trasee de toate gradele de dificultate ce aşteaptă să fie explorate.

În perioadele specifice fructelor de pădure şi ciupercilor nu trebuie ratate ieşirile pentru a vă delecta şi de ce nu pentru a vă asigura suveniruri culinare consistente culese şi preparate chiar de dumneavoastră, pentru a le savura când veţi dori, în amintirea zilelor petrecute la Cabana Pasu Lupului din Broșteni.

 

Dotări

  • Baie privată

  • Balcon

  • Duș

Regulile casei

  • Pets are allowed

Facilități

  • Foișor

  • Loc de grătar

  • Loc de joacă pentru copii – exterior

Servicii

  • Drumeții

  • Excursii

  • Pescuit

  • Recepție deschisă Non-Stop

Locuri de vizitat în apropiere

Bucovina este situată în nordul Moldovei și este una dintre cele mai mari provincii istorice ale României. Alături de Muntenia și Transilvania este și una dintre cele mai importante zone turistice ale României. Această zonă ascunsă în munți este celebră pentru albastrul pur de Voroneț, faimoasa mănăstire care mai poartă denumirea de ”Capela Sixtină” a Orientului, dar și pentru celelalte mănăstiri pictate expresiv: Arbore, Humor, Moldovița, Sucevița, Suceava, Probota, Pătrăuți.

Aceste biserici cu fresce exterioare au fost realizate în secolele XV-XVI și fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, reprezentând principala țintă turistică din regiune. Uimitoarele sale biserici împreună cu obcinile sale, care sunt niște șiruri paralele de culmi acoperite cu păduri de fag, brad sau molid compun culoarea și farmecul Bucovinei. De altfel, Bucovina înseamnă ”țara fagilor” (Buchenland), denumire dată de austrieci în anul 1775 după ce regiunea a devenit provincie a Imperiului Habsburgic.

Farmecul Bucovinei nu se limitează la mănăstirile pictate, el continuă cu alte obiective turistice antropice din Bucovina dintre care amintim: Mănăstirea Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei, Chilia lui Daniil Sihastrul, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Satului bucovinean, mănăstirea Dragomirna, muzeul Arta Lemnului, Codrul Secular Slătioara (cea mai veche pădure de rășinoase și fag din țară) și multe altele.

Dintre obiectivele turistice naturale avem Masivul Rarău, Rezervația Tinovul Mare, Cheile Lucavei, Piatra Pinului și Piatra Șoimului, Cheile Zugrenilor, Piatra Țibăului, Cheile Moara Dracului, 12 Apostoli, masivul Adam și Eva, Rezervația Pietrele Doamnei și multe, multe alte frumuseți.

Casele memoriale ale înaintașilor noștri: Ciprian Porumbescu, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu.

Recunoscuți pentru mâncărurile tradiționale delicioase, câteva din preparatele culinare pe care nu trebuie să le ratezi în Bucovina sunt: papanașii, ciorba rădăuțeană, Tochitura bucovineană, pârjoale moldovenești, poale-n brâu, sărmăluțe în foi de viță.

În concluzie putem spune că doinele și baladele bucovinene, ceramica de Rădăuți și cea neagră de la Marginea, împreună cu ouăle încondeiate fac ca zona turistică Bucovina să semene cu un muzeu etnografic în aer liber.

Recenzii

Adaugă o recenzie

Send reply to a review

Aceasta este afacerea ta?

Revendică această proprietate pentru a-ți actualiza informațiile, pentru a primi comenzile și a răspunde clienților, etc.

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

Alte listări din apropiere

No nearby listings were found

 

 / 

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Autentificare

Trimite Mesaj

My favorites

Application Form

Claim Business

Share